A könyv amely szó szerint nem evilági. Olvassa el!

A Raeliánus Mozgalom

Elohim Követség

embassyA Raeliánus Mozgalom egy nonprofit szervezet. Azokat egyesíti akik tájékoztatni szeretnék az emberiséget valódi eredetéről és terjeszteni azt a rendkívüli üzenetet melyet az Elohimtól kaptunk, tudományosan fejlett földönkívüli tudósoktól, a földi élet, az emberi élet teremtőitől.
Ezen ismeretek terjesztésén kívül azonban a Raeliánus Mozgalomnak egyéb céljai is vannak. Szervezetünk másik fő küldetése, hogy előkészítsünk egy hivatalos követséget ahol üdvözölhetjük teremtőinket visszatértükkor.
Hírnökük Rael közvetítésével, az Elohim tiszteletteljesen kinyilvánították, hogy szeretnének eljönni és találkozni velünk, de csak akkor ha szívesen látjuk őket. Ezért arra kérnek minket, hogy bizonyítandó óhajunkat a találkozásra, építsünk számukra egy megfelelő követséget még érkezésük előtt.

Ez a követség lesz az ókori vallásos iratokban megjövendölt Harmadik Templom, melyet az Elohim által megadott részletes leírások alapján, semleges területen kell felépíteni. Az épület extraterritorialitást kell élvezzen, valamint garantálni kell légtere semlegességét. A követség megépítése és a szükséges garanciák biztosítása az jövőbeli lakói számára bizonyságul fog szolgálni arra, hogy az emberiség kész hivatalosan is találkozni teremtőivel.

(A követség részletes tervei és leírása megtekinthető a www.ElohimEmbassy.org címen.)

A Raeliánus Mozgalom nemrégiben több országot is megkeresett azzal, hogy otthont adnának-e a követségnek. Eddig számos helyről mutattak érdeklődést egy ilyen törekvéshez szükséges terület biztosítására. Már folynak az előzetes tárgyalások!
Mint az az általunk megkeresett kormányokhoz eljuttatott dokumentumokból is kiderül, a Földönkívüli Teremtőink Követsége jelentős anyagi előnyöket biztosít az otthont adó államnak. A szerencsés ország ezenkívül részesül az Elohim különleges védelmében valamint bolygónk spirituális és tudományos központjává válik az elkövetkező évezredekre.